CANiK, dünya turuna hız kesmeden devam ediyor

Dünyanın bir uçtan diğer ucuna en büyük savunma fuarlarında etkinliğini devam ettiren CANiK, son olarak Güney Afrika’da HuntEX ve Filipinler’deki ADAS fuarlarında yer aldı.  Fuarların aranan markası haline gelen CANiK, burada önümüzdeki dönem için başarılı iş birlikleri ve ihracat anlaşmalarına imza attı.

info@karadenizekonomi.com / 28.05.2022

CANiK, dünya turuna hız kesmeden devam ediyor

Samsun Yurt Savunma (SYS) bünyesinde faaliyet gösteren dünyanın önde gelen hafif silah üreticilerinden CANiK, dünyadaki en etkin markaları arasında yer almaya devam ediyor. Son olarak Güney Afrika’nın en kalabalık kenti Johannesburg’da 22-24 Nisan tarihlerinde düzenlenen HuntEX fuarında ürünlerini sergileyen CANiK, ardından 27-29 Nisan’da da Filipinler’de Asya Savunma, Güvenlik ve Kriz Yönetimi Fuarı’nda (ADAS) boy gösterdi. CANiK, Filipinler’e Cumhuriyet tarihinin ilk savunma ürünü ihracatını yapan şirket olma öncülüğünü, yeni iş birlikleriyle daha da ilerilere taşıdı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar