Giresun Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Özlem Akyüz Usta oldu

Giresun Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu üyeleri tarafından yeni kadın meclisi Başkanı Karadeniz Teknik Üniversitesi Muhasebe Bölümü, Giresun Üniversitesi Dış Ticaret ve Gümrük, AÖF Sosyal Hizmetler Bölümü, İstanbul Üniversitesi İktisat bölümleri mezunu olan Özlem Akyüz Usta Kadın Meclisi başkanlığına seçildi.

info@karadenizekonomi.com / 22.06.2022

Giresun Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Özlem Akyüz Usta oldu

Kadın Meclisi Başkanı Özlem Akyüz Usta yeni görevinde projeler hakkında mesajlarını dile getirdi.  Kadın meclisi faaliyet raporunda olduğu gibi çalışmalara kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen Usta, “Kadın meclisi üyelerimle ve arkadaşlarımla güzel çalışmalar ortaya çıkaracağımıza inanıyorum. Giresun için kadınların üretim ve ekonomiye katılması, Giresun halkının da faydalanabileceği istihdam alanların açılmasına yardımcı olmak vatandaşlarımızı refah içince yaşaması için üretebileceğimiz tüm projelerde doğrudan dolaylı olarak yer almaktayız” dedi.

Yaptığı açıklamada Usta, “Giresun Kent Konseyi Kadın Meclisi kentte yaşayan tüm kadınların din, dil, ırk, eğitim ve düşünce farkı gözetmeksizin ve her katmandan kadını temsil etmek üzere kurulan, kadının özgür, demokratik ve doğrudan katılımına dayanan Giresun Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan dinamik bir meclistir. Giresun Kent Konseyi Meclisi kentteki tüm bayanların sosyal sorumluluk konusunda bilinçlendirilmesi, kentsel yaşama katılma ve kente ait olma duygularının geliştirilmesi, kadının iş, kültür vb… alanlarda söz sahibi olmaları yönünde öncülük etmeyi amaçlamaktadır. Bu göreve layık gördüğünüz için başta Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na Kent Konseyi Başkanımız Abdullah Mürşit Gürel’e ve tüm Yürütme kurumumuza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar