Başkan Çimen'den yeni yıl mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı.

info@karadenizekonomi.com / 30.12.2022

Başkan Çimen'den yeni yıl mesajı

Başkan Çimen, yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dileyerek, "2023 yılının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

Her geçen yıl Gümüşhane için önemli icraatlara imza attıklarını kaydeden Başkan Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Her yeni yıl, umut dolu yarınlara, yeni hedeflere, müreffeh yarınlara ulaşılmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. 2023 yılında milletimizden aldığımız güç ve ilhamla Ülkemizin ve bizlerin daha büyük hedeflere ulaşacağımızdan şüphemiz yok. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktık ve Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Acısıyla tatlısıyla 2022 yılını geride bıraktık. 2023 yılının hemşerilerimize, milletimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerime ve milletimize, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar