Başkan Türkcan: Ustalık Dönemi Başlıyor

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, tekrar seçilmesinin ardından yeni dönem projelerini açıkladı. Türkcan, sahadan kazanılan tecrübenin ardından artık ustalık döneminde olduklarını ve hizmetlerine kesintisiz devam edeceklerini belirtti.

info@karadenizekonomi.com / 29.04.2024

Başkan Türkcan: Ustalık Dönemi Başlıyor

 

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ve meclis üyeleri, 1 Mart Yerel Seçimleri'nde tekrar başkan seçildi. Mazbatalarını alan Türkcan, Karadeniz ekonomi’ye  özel yeni dönem projelerini anlattı.Başkan Türkcan, "Bu dönem biraz daha farklı olacak. Sahada koşturarak tecrübe kazandık. Şimdi ustalık dönemi ve Ulubeyli hemşerilerimize hizmet anlamında hiç tereddüt olmadan devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte projelerimizi 5 yıl içerisinde faaliyete geçirip vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Projeler arasında 185 km'ye yakın sıcak asfalt, emisyon asfaltı, beton yol, konutlar, doğalgaz, meydan camisi, otopark, çarşı ve şehitlik bulunuyor. Başkan Türkcan, halka vaat ettikleri projeleri 2029 yılına kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.Türkcan, "Ulubey'in 41 mahallesine hizmete ihtiyacımız var. İller Bankası'ndan gelen payımızla birlikte 250 km yol ağına çıkaralım ki vatandaşlarımız daha refah düzeyi yüksek avantajlarla köylerine, mahallelerine gitsinler" dedi.Başkan Türkcan, Altınordu'da yaşayan Ulubeyli hemşehrilerinden bulundukları mahallelere ikamet yollarını alsınlar çağrısı yaparak, "Ulubey'de beton yolu daha fazla yapalım. Sıcak asfaltı daha fazla yapalım. Herkesin evine gittiğinde çeşmesinden su aksın, kapının önünde beton ya da asfalt olsun" ifadelerini kullandı.

Ulubey Belediye Başkanı Türkcan, Altınordu'da yaşayan Ulubeyli hemşehrilerini mahallelerine taşıyacaklarını ve hizmeti bir an önce bitirip konforlu bir yaşam sunacaklarını sözlerine ekledi.

 

Yaren KAYA

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar