Fatsa’da “köyümde şenlik var” programı büyük ilgi gördü

Fatsa Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Köyümde Şenlik Var” programları ile eğlenceyi çocukların ayağına götürüyor.

info@karadenizekonomi.com / 28.08.2021

Fatsa’da “köyümde şenlik var” programı büyük ilgi gördü

Bu yıl ilki düzenlenen “Köyüm’de Şenlik Var” etkinliği ile kırsal mahallelerde yaşayan çocuklar neşeli dakikalar yaşıyor.  Daha önce,  Yalıköy, Meşebükü, Hatipli, organize edilen “Köyüm’de Şenlik Var” programı son olarak Kabakdağ ve İslamdağ mahallerinde gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları(GSA) tarafından yapılan etkinlikte, Doğaçlama tiyatro, sokak tiyatrosu, palyaço ile gol, halka atmaca, tabu, sessiz okuma, ağız okuma, kelime türetmece, kukla tiyatrosu ve mini diskodan oluşan aktivitelerle çocuklar doyasıya eğleniyor.  Çocukların yanı sıra yetişkinlerinde katıldığı şenlikte, küçük-büyük her yaştan insan keyifli bir yaz akşamı geçirdi.   

Belediye olarak yaz etkinlikleri kapsamında çok farklı etkinliklere imza attıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Bu yıl kırsal mahallerimize “Köyüm’de Şenlik Var” programlarıyla fındık sezonu olan Ağustos ayında özellikle çocuklarımızın eğlenceli bir yaz akşamı geçirmesi için program düzenledik. Eğlenceyi çocuklarımızın ayağına götürdük. Çocuklarımızın yanı sıra yetişkinlerimizin de katıldığı birbirinden güzel yarışma ve eğlenceli aktivitelerle küçük-büyük herkes güzel ve hoş vakit geçiyor.” dedi.

Önümüzdeki günlerde “Köyümde Şenlik Var” programının yapılacağı programlar ise şöyle;

30 Ağustos Pazartesi Kösebucağı,

1 Eylül Çarşamba Geyikçeli

2 Eylül Perşembe Beyceli,

6 Eylül Pazartesi  Ilıca,

9 Eylül Perşembe Arslancamii

Öte yandan Fatsa Belediyesi Yaz Etkinlikleri kapsamında, Demas Mevki Uzunkum plajında, Çarşamba-Cuma-Cumartesi-Pazar Canlı Müzik, Animasyon Gösterileri, Gösteri Sanatları ve Eğlenceleri, Plaj Voleybolu, Plaj Basketbolu gibi etkinlikler devam ederken Atatürk Parkı Amfi Tiyatro’da çeşitli eğlence programları gerçekleştiriliyor. 

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar