Giresun trafiği rahatlayacak

Giresun Belediyesi projelerinden şehir içi girişi düzenleme çerçevesinde Bulancak Durağı projesi şehir trafiğine olumlu yönde katkı sunacak.

info@karadenizekonomi.com / 30.01.2020

Giresun trafiği rahatlayacak

Şehir içi girişi düzenleme çerçevesinde Bulancak Durağı projesinin şehir trafiğine olumlu yönde katkısı olacağını belirten Giresun Belediyesi, yapım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Giresun Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ‘’Bir an önce tamamlanıp halkın hizmetine sunulacak ve trafik akışının hızlanmasını sağlayacak çalışmalar kapsamında balık pazarının bir kanadının kaldırılması ve Haydar Aliyev parkında bulunan sökülmesi uygun durumda olan tüm ağaçların sökülme işlemleri yapıldı. Sökülen ağaçlar ise belediye ekipleri tarafından yeniden dikimleri yapılması için başka bir alana taşındı. Ayrıca açıkta kalan 11 balıkçı esnafının mağduriyetinin giderilmesi için ise mevcut pazarın devamında ilave balık pazarının yapımına başlandı ve beton dökümü yapıldı. Yetkililer, proje alanındaki temizleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından projenin ikinci aşamasında yol altyapısının düzenleneceğini ve daha sonra ise projeye son halinin verileceğini ifade ettiler.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar