80 dönümlük boş alan projeye dönüştürülüyor

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, atıl durumda bulunan Giresun sanayi sitesi karşısındaki eski çöp sahası ve hemen bitişiğinde bulunan eski petrol depolarının yer aldığı 80 dönümlük alana planladıkları projeyi müjdeledi.

info@karadenizekonomi.com / 20.04.2020

80 dönümlük boş alan projeye dönüştürülüyor

Giresun sanayi sitesi karşısındaki eski çöp sahası ve hemen bitişiğinde bulunan eski petrol depolarının yer aldığı yıllardır atıl durumda bulunan 80 dönümlük alana planladıkları projeyi kamuoyuna açıklayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘’Seçim öncesinde söz verdiğimiz gibi şehrimizin doğu yakasına nefes aldıracağız. Bu alana uygulayacağımız proje içerisinde; nikah salonu, etkinlik çayırı, tenis kortları, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, 400 metre tartan yürüyüş pisti, galericiler sitesi, paten ve kaykay pisti, gözetleme kulesi ve çocuk oyun parkları yapacağız. Canımız şehrimiz Giresun’un her bir bölgesine hizmet götürme gayretindeyiz. Bu çok önemli projemizi de inşallah yakın zamanda Giresun’umuzun hizmetine sunacağız. Biz bu şehri hizmete doyurmaya kaderini değiştirmeye kararlıyız. İlk görev süremiz tamamlandığında Giresun’un birçok yönden değişeceğini herkes görecek. Daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline geleceğiz. Projelerimizde şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini ön planda tutacağız. Giresun ve tüm hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layıktır’’ ifadelerini kullandı.
 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar