Altyapı çalışmalarına 40 milyon TL harcama yapıldı

Giresun Belediyesi altyapı çalışmaları kapsamında belediye bütçesinden 40 milyon TL harcama yaptı.

info@karadenizekonomi.com / 9.11.2020

Altyapı çalışmalarına 40 milyon TL harcama yapıldı

Giresun Belediyesi tarafından mahalle ve sokakların altyapı çalışmaları kapsamında Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun göreve başladığı günden bugüne kadar 30 bin metre içme suyu şebekesi, 20 bin metre ise yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu kanal terfi merkezi çalışması yapılırken, bu çalışmalar karşılığında ise belediye bütçesinden 40 milyon TL harcama yapıldı.

‘’Her şey Giresun’un geleceği için’’

Giresun’un sağlıklı altyapıya kavuşması için içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yatırımlarına devam ettiklerini dile getiren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘’Yaptığımız yatırımlar ile birlikte şehrimizin problemlerini çözerek halkımızı daha modern ve çağdaş alt yapıya kavuşturuyoruz. Çalışmalarımız sırasında çevreye verdiğimiz rahatsızlığın farkındayız fakat güzel ve kalıcı sonuçlara ulaşabilmek için bu çalışmaları yapmak zorundayız. Her şey vatandaşlarımız için, her şey Giresun’umuzun geleceği için’’ şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar