BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN İKAMETGAH ÇAĞRISI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İller Bankası'nın katkı paylarından Giresun’un daha fazla faydalanabilmesi ve belediyenin daha çok hizmet sunabilmesi için var olan nüfusun artırılmasına yönelik çağrıda bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 17.11.2021

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN İKAMETGAH ÇAĞRISI

Başkan Şenlikoğlu, şehirde yaşamasına rağmen köy, belde, ilçe veya başka ilde ikametgâhı bulunan vatandaşların ikametgâhlarının yaşadığı şehirde olması gerektiğini söyleyerek: “Belediyemizin en büyük gelir kaynağı İller Bankası’ndan aldığı paylardır. Bu da şehrimizde resmi olarak ikamet edenlerin sayısına göre belirlenmektedir. Belediyemizin İller Bankası’ndan alacak olduğu payın artması, hizmet kalitemizin artması anlamına gelmektedir. İmkânları kısıtlı olan şehrimizi sizlerin gösterdiği örnek vatandaşlık sayesinde geliştireceğiz. Bunun için alınan her ikametgâh, Giresun’umuz için artı bir avantaj demektir.” şeklinde konuştu.

31 Aralık 2021’de ikametgâh taşıma işleminin sona ereceğini hatırlatan Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti:“Bu şehirde belediyemizin bütün hizmetlerinden, projelerinden ve etkinliklerinden istifade ediyorsanız; merkezi bütçe gelirlerinin adaletli bir şekilde dağıtılması için asli olarak oturduğunuz şehir merkezine ikametgâh kaydınızı almanız vatandaşlık görevidir. Şehrimizde oturan bütün vatandaşlarımızın hak ettikleri hizmetleri alabilmeleri ve gerçek nüfusumuzla orantılı olarak hizmet ve projelerimizi yürütebilmemiz için bu konu çok önemlidir. Bu şehirde daha iyi şartlarda yaşamak isteyen, modern kent özlemi duyan ve daha iyi hizmet almak isteyen tüm hemşehrilerimin gerekli hassasiyet ve özeni göstererek örnek vatandaşlığın gereğini yerine getireceğine inanıyorum.”

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar