CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN’U ZİYARET EDECEK

Toplu açılış töreni, AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısı ve Dereli’de afet evleri ile işyerlerinin vatandaşlara teslimi programı kapsamında 29 Ocak Cumartesi günü Giresun’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Giresun Belediyesi’ni de ziyaret edecek.

info@karadenizekonomi.com / 28.01.2022

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN’U ZİYARET EDECEK

Giresun programı çerçevesinde Giresun Belediyesi’ni de ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı zamanda belediyede yemek programına da katılacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a göreve geldiğinden bugüne kadar olan süreçte hayata geçirdiği ve devam eden projeleri kapsayan bir sunum yapacak ve projeleri görselleriyle birlikte dosya halinde Erdoğan’a takdim edecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede: “Sayın Cumhurbaşkanımızı Giresun’umuzda ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Giresunlular olarak Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan şeref duyacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın belediyemize yapacağı ziyarette şehrimizde hayat bulan ve yapımı devam eden projelerimizi zat-ı alilerine sunacağız. Şehrimizdeki değişim ve dönüşümü ortaya koyan hamlelerimizi, nihai hedeflerimizi Devlet Başkanımıza anlatacağız” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar