Giresun’da modern görsellik ortaya çıkacak

Giresun Belediyesi şehrin turizminin geliştirilmesine katkıda bulunmak üzere Şenlikoğlu’nun seçim öncesi vaatleri içerisinde bulunan ve 2021 yılı içerisinde başlatılan cephe giydirme ve kaplama projesi ile modern görünümlü şehir hedefleniyor.

info@karadenizekonomi.com / 17.03.2021

Giresun’da modern görsellik ortaya çıkacak

Giresun Belediyesi şehrin turizminin geliştirilmesine katkıda bulunmak üzere Şenlikoğlu’nun seçim öncesi vaatleri içerisinde bulunan ve 2021 yılı içerisinde başlatılan cephe giydirme ve kaplama projesi Alparslan Caddesi ile Osmanağa Caddesi güzergahı (Bulancak Durağı ile Keşap Durağı) arasında devam ediyor. Giresun Belediyesi ve İller Bankası ortak finansmanı ile gerçekleşecek projeyle birlikte görüntü kirliliği bertaraf edilip, şehirde özgün mimarinin ön planda olduğu estetik, modern bir panoramik görünüm kazandırılması hedefleniyor.

Giresun’un çehresini değiştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘’Seçim öncesi vaat ettiğimiz bir projemize daha başladık ve hızla devam ediyor. Giresun’u yaşatan ve yaşayan bir kent yapmak için haftanın her günü mesaide, şehrimizin her bölgesinde çalışma arkadaşlarımızla birlikte hizmet yolunda bir aradayız. Şehrimizin çehresini değiştirmeyi amaçladığımız dış cephe giydirme ve sokak sağlıklaştırma projemiz ile daha modern bir görsellik ortaya çıkacak. Şehrimizin görünümüne önemli katkı sağlayacak olan bu projemiz Giresun'umuza hayırlı olsun’’ şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar