“Hayvanları sevmek kadar, onları korumakta önemli”

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Hayvanları sevmek kadar, onları korumakta önemlidir” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 6.10.2021

“Hayvanları sevmek kadar, onları korumakta önemli”

Bulancak Belediyesi olarak yıllardır sokak hayvanlarını, korumak ve kollamak için kurdukları “Sevgi Yuvası Hayvan Barınağı”nda sahipsiz ve korumasız sokak hayvanlarının her türlü sağlık, beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılandığı belirten Yakar, “bölgemizde örnek gösterilen ve adından sıkça söz ettiren Bulancak Belediyesi Hayvan Barınağı’nda sokak hayvanlarının kendi doğal ortamlarında yaşayabilmeleri için her türlü imkân ve destek tecrübeli ve uzman ekibimizce sağlanmaktadır. Burada sahipsiz sokak hayvanlarımızı sağlıklı bir ortamda kontrol altında tutarken, sahiplendirme yaparak da yeni yuvalara kavuşmalarını sağlıyoruz. Biz insanlara hizmet ettiğimiz kadar hayvanlara da hizmet etme bilinci içerisinde hareket ediyoruz” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar