Moana ile birlikte heyecan dolu bir serüven

Altınordu Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara özel olarak düzenlediği yarıyıl hediyesi sinema günlerinde heyecan devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 1.02.2022

Moana ile birlikte heyecan dolu bir serüven

Çocuklar etkinliğin üçüncü gününde; Ailesine ve yaşadığı adanın halkına yardım edebilmek amacıyla maceralı bir yolculuğa çıkan Filmin kahramanı Moana ile birlikte heyecan dolu bir serüven yaşadılar.

Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim parkında gerçekleşen sinema günlerinde çocuklar her seans ile başka bir maceraya atılıyorlar.

 

Çocukların mutluluğu görülmeye değer

Her film ile başka bir maceraya tanıklık eden çocuklar, sinema günlerinin üçüncüsünde Moana ile tanıştılar. Antik çağlarda Okyanusya'daki Güney Pasifik adalarında yaşayan bir genç kız olan Moana, kuşaklar boyunca denizlerde yolculuk etmiş bir ailenin temsilcisidir. Ailesine ve yaşadığı adanın halkına yardım edebilmek amacıyla macera dolu bir yolculuğa çıkarken filmi izleyen çocuklar da Moana’nın yolculuğuna eşlik ettiler.

Altınordu Belediyesince ikram edilen Organik Elma Suyu ve patlamış Mısır eşliğinde sinema keyfi yaşayan miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi. Çocuklar sinema keyfi yaşarken Altınordu Belediyesi ekipleri onları bekleyen ailelere de sıcak bir ortamda ikram ettikleri çay ve kahveler eşliğinde sıcacık bir sohbet ortamı sundu.

Düzenlenen etkinlikte birçoğu ilk defa böyle bir deneyim yaşadıklarını ve çok mutlu olduklarını belirten çocuklar “etkinliği çok beğendik, çok mutlu olduk. Başkan amcamıza çok teşekkür ederiz” sözleriyle Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

Aileler ise, “Hem çocuklarımız çok mutlu oldu hem de biz. Böyle güzel bir etkinlik ile bizleri buluşturan Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e çok teşekkür ederiz” ifadeleriyle memnuniyetlerini belirttiler.

Hafta içi; her gün 18.30’da tek seans olarak devam edecek olan çocuklara özel sinema etkinliği hafta sonu ise yeni sürprizler eşliğinde iki seans olarak sürecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar