Tören: "Paylaşarak Daha Da Güçleniyoruz"

Altınordu Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmetlerle gerek kent merkezinde gerekse kırsalda büyük değişim ve dönüşümlere imza atarken, sosyal belediyecilikte de örnek olmaya devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 11.01.2022

Tören:

Kamuoyu tarafından “Pandemi Tamamlayıcı Sosyal Destek Paketi” olarak bilinen sosyal hizmet ve yardım programı 2021 yılı içerisinde Altınordu Belediyesi tarafından hayata geçirilerek pandemi sürecinde birçok kesime ulaşılmaya çalışıldı.  Hizmetler noktasında dayanışma vurgusu yapan Belediye Başkanı Aşkın Tören, 2021’de öğrenciden esnafa, şoförden üreticiye, sanatçıdan sporcuya, karantinada olan ailelerden amatör spor kulüplerine varıncaya kadar sosyal belediyeciliğin tüm sınırlarını zorlayarak 15 MİLYON tutarındaki paketle bütün kesimlere ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

HER KESİME SOSYAL DESTEK VERİLDİ

Bu kapsamda belediye sosyal hizmet yardım sınırlarını zorlayarak, pandemi döneminde her kesime ulaşarak destek olmaya çalıştıklarının altını çizen Başkan Tören şöyle devem etti:“1000 öğrenciye tablet, 250.000 sıcak yemek, 4000 öğrenciye kırtasiye desteği, 1000 öğrenciye bot ve mont, 1000 araca 50.000 litre yakıt, amatör spor kulüplerine 5000’er Lira, salgın döneminde düdüklerini bir süre askıya asan hakemler için 500’er Lira, köylü pazarında alın terlerini taşıyan üreticilerin her biri için 500’er Lira ve bu dönemde kepenklerini indirmek zorunda kalan esnaflar için 2 Milyon 500 bin Lira destek sağladık.”

PAYLAŞIMI YAYGINLAŞTIRARAK MÜCADELE EDECEĞİZ

2022 yılının sağlıklı ve huzurlu geçmesini dileyen Tören, “2022 yılında hep birlikte ayağa kalkarak önce kentimizi sonra ülkemizi dünyanın önemli ekonomileri sıralamasına sokmayı arzu ediyoruz. İlçe ölçeğinde sorumluluklarımızın farkındayız ve giderek farklı alanlarda dayanışma ruhunun geliştiği güçlü bir kent oluyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi; Altınordu hepimizin şehri. Tüm fikirlere ve iş birliklerine açığız. Salgına karşı paylaşımı yaygınlaştırarak mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar