Samsun’a 900 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi

Samsun’un Canik ilçesinde 234 bin 371 metrekare alan üzerine kurulacak olan Şehir Hastanesi’nin ihale süreci tamamlandı.

info@karadenizekonomi.com / 28.09.2020

Samsun’a 900 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi

Samsun’un Canik ilçesinde 234 bin 371 metrekare alan üzerine kurulacak olan Şehir Hastanesi ihale sürecinin tamamlandığını açıklayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘’ Bin yataklı şehir hastanemizin ihalesi yapıldı ve temeli atılıp en yakın zamanda inşaatına başlanacak. Şehir hastanemiz Samsun’a hayırlı olsun. Hastane bünyesinde genel tedavi üniteleri dışında son teknoloji tetkik cihazlarıyla donatılmış bir nükleer tıp merkezi, onkoloji hastanesi, genetik hastalıkların tedavi sürecinin yönetileceği genetik hastalıklar merkezi, kalp damar cerrahi ve göğüs merkezi, organ ve doku nakli merkezi, üreme yardımcı tedavi merkezi, yanık merkezi, inme merkezi, 40 ameliyathane ve 1 hibrit ameliyathane daha bulunduracak. 900 oda kapasiteli olacak hastanenin, 200 yatak kapasiteli ise yoğum bakım ünitesi olacak’’ diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar