Zorluoğlu 1 aylık maaşını bağışladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 1 aylık maaşını kampanya kapsamında bağışladığını açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 1.04.2020

Zorluoğlu 1 aylık maaşını bağışladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının hemen ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 1 aylık maaşını kampanya kapsamında bağışladığını açıkladı. Türkiye olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini dile getiren Zorluoğlu,‘’Ülke olarak son yılların en zor sürecini yaşıyoruz. Sadece Türkiye değil tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan coronavirüs salgını ile mücadele noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde ilk günden itibaren etkin bir mücadele sürdürmekteyiz. Hükümetimiz açıkladığı destek paketleriyle ile ilk günden itibaren esnafımızın, vatandaşlarımızın ve iş dünyasının yanında olduğunu gösterdi. Biz de Trabzon’da esnafımıza yardımcı olmak adına ekonomik tedbirler aldık, almaya da devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

‘’İhtiyaç sahiplerine hep beraber ulaşalım’’

Cumhurbaşkanımızın coronavirüsle mücadele sürecine milli dayanışma ruhuyla destek olunması yönünde yaptığı çağrı çok önemli diyen Başkan Zorluoğlu, ‘’Tablonun daha kötüye gitmemesi ve bu süreçten en hızlı şekilde çıkmak adına koronavirüse karşı birlik olmalıyız. Bu kampanya ile asıl hedeflenen, olayı çarpıtarak siyaset malzemesi yapanların söylediklerinin aksine; devletimizin ihtiyaç sahiplerine destek çalışmalarına öncülük etmesidir. İnsanlarımızı ekonomik kaygılarından uzaklaştırmak ve sadece sağlıklarını düşünmesini sağlamak adına gelin ekonomik anlamda zarar gören ihtiyaç sahiplerine hep beraber ulaşalım. Ülkemizin bu süreçten güçlü çıkması adına tüm hemşehrilerimi kampanyaya destek olmaya davet ediyorum’’ diye konuştu.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar