Moda ve sağlığı buluşturan konsept Tuna Optik

Tuna Optik İşletme Sahibi Optisyen Samet Gündoğdu, moda ve sağlığı buluşturduğu konseptiyle müşterilerine en kaliteli ve nitelikli ürünleri sunmaya devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 15.08.2022

Moda ve sağlığı buluşturan konsept Tuna Optik

27 yaşında genç ve sektöre yeni giriş yapan optisyen Samet Gündoğdu, yıllardır sağlık sektörünün çeşitli alanlarında görev aldıktan sonra kurduğu Tuna Optik’te, farklı yüz, farklı konsept olarak Ordululara hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

DÜNYA MARKALARI TEK ÇATI ALTINDA

Ailesinin de optik ve sağlık sektöründe yer almasıyla bu alana yöneldiğini dile getiren Gündoğdu, “Modayı takip etmeyi seven, insan sağlığına önem veren birisi olarak moda ve sağlığı bir arada halkımıza sunabilmek için bu sektöre yatırım yapma ihtiyacı duydum. Rayban, Prada, Burbery, Armani, Dolge Gabbana gibi dünya markalar ile çalışıyoruz. Dünya markaları ile çalışırken de yerli ve milli üretim olan markaları da bünyemizde bulunduruyoruz” dedi.

Gündoğdu, Rayban grubu gözlüklerin her dönem trend olduğunu ifade ederek, “Ünlü mankenlerimizin tanıtımını yaptığı markalar bu senenin modası diyebiliriz” diye konuştu.

GÖZLÜK ALIRKEN BU UYARILARA DİKKAT!

Gözlük alırken öncelikli gözlük camlarının rahatlığına ve kalitesine dikkat etmeleri gerektiğini dile getiren Gündoğdu, “Daha sonrasında görsel acıdan beğenmeleri gerektiğini söylüyoruz. Doğru çerçeve seçimi kişinin var olan hastalığı ile başlayıp, kişini anatomik özelliklerini de içine alarak ilerleyen uzun, tecrübe ve bilgi gerektiren bir süreçtir. Bu süreçte Tuna Optik olarak bu süreci yönetip bu sürecin içine de modayı ekleyerek doğru çerçeve seçiminde müşterilerimize yardımcı oluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Küresel ekonomik sorunların sektörlerine de olumsuz yansımaları olduğunu belirten Gündoğdu, “Küresel ekonomik sıkıntı ile birlikte hammadde fiyatlarındaki artışlar, gözlük fiyatlarına da yansıdı. Gözlük ve gözlük yan ürünlerindeki hammadde kaynaklı bu yükselişinde devam etmesi muhtemel görünüyor” dedi.

Gündoğdu, Tuna Optik’in hizmete girdiği andan bu yana kendilerini yalnız bırakmayan müşterilerine teşekkür etti.

 

YAREN KAYA

KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar