Ordulu iş insanına büyük görev Yeni Başkan Bekiroğlu

Ordulu İş İnsanı, Trio Deniz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu, İstanbul’da gerçekleştirilen genel kurulda Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği'nin (YATED) yeni başkanı seçildi

info@karadenizekonomi.com / 1.03.2023

Ordulu iş insanına büyük görev Yeni Başkan Bekiroğlu

Ordulu İş İnsanı, Trio Deniz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu, sektördeki 25 yılı aşkın deneyimini ve Trio Deniz'le imza attığı sayısız başarıyı Türk yat ve tekne endüstrisine yansıtmak için önemli göreve seçildi.

Türkiye'de yatçılık ve teknecilik endüstrisinin tüm bileşenlerini bir araya getiren en kapsayıcı sivil toplum kuruşu konumundaki Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği'nin yeni başkanı Ordulu İş İnsanı, Trio Deniz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu oldu.

28 Şubat’ta İstanbul'da gerçekleştirilen olağan genel kurulda üyeler, derneğin 3 yıllık yeni döneminde organizasyona liderlik yapmak üzere ‘kapsayıcı, yenilikçi ve icraatçı’ programıyla öne çıkan ve derneğin Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Bekiroğlu’nu oy birliğiyle başkanlık görevine getirdi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar