Divanev 75. Şubesi Ünye’de

Sektöre yeni bir soluk getirecek Yataş Grup’un yeni markası Divanev’in yeni Ünye mağazası açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

info@karadenizekonomi.com / 30.05.2022

Divanev 75. Şubesi Ünye’de

Ünye’de mobilya sektörünün önemli isimlerinden olan Gürsoylu Grup, Yataş Divanev’i Ünye’ye kazandırdı.  Yataş Divanev mağaza açılışı resmi tören ve dualarla yapıldı. Açılışa gelen kişilere üzerinde numaralar olan kuponlar dağıtıldı. Ardından katılım sağlayan vatandaşlara çekilişle sürpriz hediyeler verildi.

Açılış öncesi konuşma yapan Yataş Grup Direktörü Emrah Tepe, “1976 yılında Anadolu’nun ilk sünger fabrikası ile başlayan yataş grup bugün Türkiye’nin her yerinde 800 mağazasıyla faaliyetine devam eden büyük bir kuruluş haline gelmiştir. Bugün de 75. divanev mağazamızı Ünye’de Gürsoylu Grub ile birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye belirtti.

Açılışta konuşma yapan Gürsoylu Grup Başkanı Ali Gürsoylu, “Kıymetli misafirlerimiz, bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yataş grubunun divanev markasını Ünye’de yeni bir yüzü olacaktır. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz diğer mağazalarımıza bir ilave olarak güzel, başarılı bir çalışma yaptığımıza inanıyoruz. Bizim gayemiz bölgemize yeni bir nefes getirirken ekonomiye de katkı sunmak” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise burada yaptığı değerlendirmede, “Bu heyecanlı anına Gürsoylu Grup’un bugün Ünye’ye bu kıymetli mekânı kazandırması memleketimizde evlenecek çiftlerin inşallah hem güzel, kaliteli aynı zamanda farklı illere gitmeden bu ürünleri kendi grup bünyesinde temin etme imkânlarına kavuşturdukları için Gürsoylu Grubu’na teşekkür ediyorum, hayırlı helalinden bol kazançlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Açılışta konuşan Ordu Valisi Tuncay Sonel ise düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Böylesine güzel bir mekânda Divanev bölge mağazasının açılmasında Ali Gürsoylu başkanımıza, ailesine ve çalışanlarına Ünye’mize Ordu’muza güzel bir iş yeri kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bereketli olsun. İşveren, aş veren her zaman bizim başımızın üstünde taçtır.”

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar