Amasya TSO ve Bartın TSO arasında kardeş oda protokolü imzalandı

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası  ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası arasında ortak projeler yürütülmesi ve çeşitli işbirliği çalışmalarını kapsayan Kardeş Oda Protokolü imzalandı.

info@karadenizekonomi.com / 23.08.2023

Amasya TSO ve Bartın TSO arasında kardeş oda protokolü imzalandı

 

Protokol imza törenine Amasya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Amasya TSO Meclis Başkanı Nureddin Güçyetmez, her iki odanın Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreterleri ve Bartın’dan gelen heyet katılım sağladı.

Amasya TSO Başkanı Murat Kırlangıç, rekabette güç birliğinin önemine değinerek, "Şehirlerin yarıştığı şu dönemde güç birliğinin önemi daha da artıyor. Güç birliği demek rekabete üstünlük demek. Bu bilinçle; Karadeniz bölgesinin iki güzel ilinin imzalanan bu protokolle kardeş oda olması bizleri mutlu ediyor.  Bu protokolle ekonomik gelişmelerin takibi,

birlikte proje yürütülmesi, odacılık kültürünün geliştirilmesi, ulusal ve uluslararası platformlarda odaların birlikte temsil edilmesi, ticaretten turizme kadar birçok alan da bilgi paylaşımı yapılması her ikiyi odayı da ileriye taşıyacaktır.

Eminim ki bundan sonraki süreçte birlikteliğimizden güzel sonuçlar elde edecek, gücümüze güç katarak büyüyeceğiz. Amasya ile Bartın’ın güzel ilçesi Amasra’nın isim benzerliğini de düşünürsek birlikte anılmaktan güzel ne olabilir ki.  Bartın ile kardeşliğimiz bu imzalar ile daha da güçlenecek ve birlikte yeni ufuklara yol alacağız. Protokolümüzün şehirlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bartın TSO Başkanı Halil Balık da Amasya Ticaret ve Sanayi Odası ile yürütecekleri çalışmaların bölgeye değer katacağını ifade ederek, "ATSO ile gelecekte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Her iki oda başkanının konuşmasının ardından Kardeş Oda Protokolü imzalandı. Protokole Amasya TSO Başkanı Murat Kırlangıç ve Bartın TSO Başkanı Halil Balık imza attı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar