Amasya, yabancı parayla tanışmaya hazırlanıyor

Göreve geldiği günden itibaren hayallerdeki turizm kentini yaratmak için çaba gösteren Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, belediye binasının olduğu alana yapılacak 5 yıldızlı Hilton Grand ile ilgili çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 11.12.2020

Amasya, yabancı parayla tanışmaya hazırlanıyor

Belediye Başkanı Mehmet Sarı, şehre kazandıracakları ve ismini dünya markası Hilton’dan alan otel ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere Amasya’ya gelen Hilton Otelleri Danışmanı Ahmet Bilgin ile Hampton by Hilton Samsun sahibi Tunahan Sarıtaşlı’yı makamında ağırladı. Ziyarette otel yapımında izlenecek yol, işin bitirilmesi, hizmete açılması ve işletilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda konuşan Başkan Sarı, Amasya’da bir hayali gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek “Kültür Merkezi’ne taşınıyoruz. Yakın zamanda belediyeyi boşaltacağız. Başkanlık makamını da eski yerine ( Zabıta Binası) götüreceğiz. Bu fikirler kimilerine hoş gelmeyebilir. Oteli olanlar bu durumu abes bulabilir. Ama emin olun 5 yıldızlı otelin yapımı ile onların otelinde de yer kalmayacaktır. Sonunda kazanacak olan Amasyalılardır. Şehrimize turizm ve turist gelecektir. Bu şehir yabancı para ile tanışacaktır” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar