DADDralli ekibi Ciha Kalesi’ne tırmandı

Hopa’ya gelen DADDralli Karadeniz turuna katılan 5’ i yabancı 45 kişilik grup Ciha Kalesi’ne tırmandı.

info@karadenizekonomi.com / 1.08.2022

DADDralli ekibi Ciha Kalesi’ne tırmandı

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası gelişmekte olan Doğa Turizmi açısından ilçenin turizm destinasyonlarını artırmak için ilçeye gelen DADDralli Karadeniz turuna katılan 5’ i yabancı 45 kişilik grupla Ciha Kalesi’ne tırmandı.

DADDralli İsmail Tömer,  “Ciha Kalesi turizme kazandırılması gereken ilçenin en önemli destinasyonlarından biridir. Harika doğa yürüyüşü, manzarası ve etkileyici görkemiyle ziyaretçi akınına uğrayacak turizm noktasıdır. Tur Ekimim ile güzel bir gün geçirdik 45 kişilik ekibim Ciha Kalesinin tanıtımını her yerde tanıtacağına eminim, Hopa Ticaret ve Sanayi Odasına Ciha Kalesi ziyareti için turum adına teşekkür ederiz’ ifadelerini kullandı.

Oda başkanı Osman Akyürek, Ciha Kalesi hakkında bilgi verdi. Akyürek, “2 bin yıllık bu kale ilçemiz açısından son derece önemlidir. Turizme kazandırılması için gerekli proje çalışmaları tamamladık.  Bu yıl yol güzergâhını ve mesire alanı çalışmaların yaparak ziyaret edilebilir hale getirilmesi planlanmaktadır. Sizlerin sayesinde yerel, ulusal ve uluslararası boyutta bilinirliğini artırmayı umuyorum. Bu ziyarette bize eşlik eden Çamlıköy Muhtarı Erkan Bülbül’ e teşekkür ederim” dedi.

Ciha Kalesi tırmanışın ardından heyete Laz Böreği ve Hamsili Ekmek ikram edildi. Ciha Kalesi dönüşü Kazım Koyuncu anıt mezarı ziyaret edildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar