AÇÜ ile Kazakistan Üniversitesi Arasında İşbirliği İmzalanacak

Kazakistan’ın Seifullin Agro Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yerlan Nyssanbayev ve Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dani Sarsekova’dan oluşan heyet Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)'yü ziyaret etti.

info@karadenizekonomi.com / 1.09.2021

AÇÜ ile Kazakistan Üniversitesi Arasında İşbirliği İmzalanacak

Ziyarette Üniversitenin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu konuklara Üniversitenin Orman Fakültesinde eğitim ve akademi alanlarında gerçekleştirilen çalışmaları özetlerken Üniversitede “Tıbbi ve aromatik bitkiler” alanında yürütülen proje ve uygulamalarla ilgili bilgiler aktardı.

Toplantıda “Ormancılık Uygulamaları ve Tıbbi Aromatik Bitkiler” alanlarında yürütülecek ortak akademi ve eğitim çalışmalarının desteklenmesi yönünde ikili iş birliği anlaşması imzalanması hususunda mutabakat sağlandı.

Konuklar Üniversitenin Tıbbi Aromatik Bitkiler Laboratuvarı ve yöreye has endemik bitki örneklerinin korunduğu Üniversite Herbaryumunu gezme imkânı buldu.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar