Arhavi’de Son Yılların En Görkemli Açılışı

Gedik kardeşler tarafından işletmesi yapılacak olan Yataş grubunun yeni grubu olan Divanev Mobilya Mağazasının açılışı yapıldı...

info@karadenizekonomi.com / 22.01.2022

Arhavi’de Son Yılların En Görkemli Açılışı

Arhavi’de Mobilya sektöründe hizmet verecek olan Divanev Mobilya Mağazasının açılışına il ve ilçe protokolünün yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı.

Musazade Mahallesi, Şehit Asteğmen Mehmet Altanlar Caddesi, Örnek Sitesi karşısında hizmet verecek olan işyerinin açılışına; Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Ak Parti Artvin Milletvekili Av. E. Erkan Balta İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Artvin İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Genel Meclisi Başkanı Furkan Çakmak, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, İl Genel Meclis Üyesi Adem Pişmişoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, Çevre il ve İlçelerden Gedik kardeşlerin dostları ve iş insanları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

İşletme sahibi kardeşlerden Remzi Gedik açılışlarına katılan protokol ve dostları ile Arhavililere teşekkür ederek “Gedik kardeşler olarak 1994 yılında baba sermayesi ile marangozluk yaparak bugünlere geldik. 1998 yılında PVC grubuna geçtik Şu an açtığımız Mobilya sektöründeki Yataş markasını Arhavi’ye kazandırdığımız için çok mutluyuz. Gönlümüz ister ki önümüzdeki süreçte bizde Arhavi’mizde kendi imalatımızı üreterek il dışına satışını gerçekleştirelim. Hedefsizimizde bu. Bu mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yataş Bölge temsilcisi de Divanev ’in 70’nci mağazasını Arhavi’de açmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından işyerinin açılış kurdelesi kesilerek topluca mağaza gezildi. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve protokol mensupları işletme sahipleri Remzi Gedik-Osman Gedik kardeşleri girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.

Açılışta, açılışa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Remzi Gedik açılış ardından yaptığı açıklamada açılışlarına katılan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Ak Parti Artvin Milletvekili Av. E. Erkan Balta İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Artvin İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Genel Meclisi Başkanı Furkan Çakmak, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, siyasi partiler İl ve İlçe Başkanlarına, İş insanlarına  ve vatandaşlara ve dostlarına candan teşekkür etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar