TURİZM SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI HOPA TSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

‘Turizm Sektörü İstişare Toplantısı’ Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda Turizm Sektörü temsilcilerin katılı ile gerçekleştirildi.

info@karadenizekonomi.com / 31.01.2022

TURİZM SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI HOPA TSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek açılış konuşmasında sektör temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek odanın turizm destinasyon çalışmaları ve Rize Artvin Havalimanı hakkında bilgiler verdi. Turizme katkı sağlaması beklenen konular olan Ciha Kalesi ve Makriali Kilisesi restorasyonu, Rize-Artvin Havaalanını tamamlanması ardından turizme sağlayacağı katkısı, pandemi koşullardan ötürü sınır kapısındaki PCR testi zorunluluğu ve  EMİTT Fuarı değerlendirilerek bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Yapılan toplantı neticesinde Sarp Sınır Kapısı geçişlerinde PCR testin kaldırılması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine üzerinden Ticaret Bakanlığına ve Sağlık Bakanlığına talebin iletilmesine karar verildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar