Başkan Şenlikoğlu’ndan Erdoğan’a dosya

Hafta sonu toplu açılış törenine katılmak üzere Giresun’a gelen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 3 yıllık faaliyetlerini içeren bir dosya sundu.

info@karadenizekonomi.com / 1.02.2022

Başkan Şenlikoğlu’ndan Erdoğan’a dosya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduğu dosya içerisinde 3 yıllık görevi sırasında yaptığı faaliyetleri anlatan Başkan Şenlikoğlu, ayrıca Dal-Çık, Uzuncakum Balıkçı Barınağı ve Millet Bahçesi projeleri için de desteklerinden doalyı teşekkür ettiği belirtildi. Başkan Şenlikoğlu’nun çalışmalarını başarılı bulan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise kendisine teşekkür ettiği ifade edildi. Belediye makamında gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret esnasında belediye şeref defterini de imzaladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde ağırlamaya çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Giresun’umuza teşrif ederek bizleri onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımızı, güzel Giresun’umuzun misafirperverliğine yakışan ölçülerde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, Giresunlular’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına bastığını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımıza her gelişinde olduğu gibi yine büyük bir teveccüh gösterip ilgi ve alakalarını eksik etmeyen tüm hemşerilerimize en derin saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Şehrimizin her alanda gelişmesi anlamında destek ve alakalarını bizlerden esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız toplu açılış töreninde, belediye hizmetlerimizin de içerisinde yer alan toplam yatırım tutarı 1 milyar 398 milyon lirayı bulan 78 kalem eser ve hizmetin açılışını yapmıştır. Bu yatırımların şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımlar ilimize verilen değer ve önemin en büyük göstergesidir. Giresun’umuzda yaşanan tarihi anlar dev yatırımların açılışıyla taçlandırılmıştır” dedi.

Büyük bir heyecan yaşadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Şenlikoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Giresun’umuz da ağırladığımız Bakanlarımıza, AK Parti Genel Başkan Vekilimize, Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Milletvekillerimize ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük bir heyecan ve mutlulukla Cumhurbaşkanımızı bağrına basan ve kadirşinaslığını bir kez daha tüm dünyaya gösteren kıymetli hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Giresun dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız etrafında güçlü bir şekilde kenetlenerek büyük coşku ve heyecanla her zaman olduğu gibi yine büyük bir destan yazmıştır” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar