Borsalar Düzce’de Buluştu

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Üyeleri, Düzce Ticaret Borsası’nı (DTB) ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 12.11.2021

Borsalar Düzce’de Buluştu

Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ve meclis üyelerinden oluşan heyeti Düzce TB Meclis Başkanı Bilal Mutlu, Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve Meclis üyeleri karşıladı.

Trabzon TB’nin ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirten Düzce TB Başkanı Nurettin Karslıoğlu fındık üretiminin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, özellikle Trabzon Ticaret Borsası’nın yapmış olduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu söyledi.

Karslıoğlu “Fındık sadece Doğu Karadeniz’de değil Bartın, Düzce ve Zonguldak’ta da gittikçe artıyor. Modern tarım uygulamaları ile verim ve kaliteyi artırmaya çaba gösteriyoruz. Bu konuda Trabzon Ticaret Borsamızın yapmış olduğu çalışmaları da yakından takip ediyor ve takdire değer buluyoruz” dedi.

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Başkanı Eyyüp Ergan da Başkan Karslıoğlu nezaretinde Düzce TB yöneticilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek “Borsalar arasındaki işbirliğinin ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle ziyaretler ve görüşmeler yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

TTB Heyeti daha sonra tarım ürünleri tahlil laboratuvarını gezerek bilgi aldı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar