Expert Şömine, ateşin sıcak yüzünü evlere taşıyor

27 yıldır sektördeki gelişmeleri de yakından takip eden Expert Şömine işletme sahibi Aşir Aşkın Aydemir, yıllık 120 adet şömine kurulumu ve teslimi yaptığını ve hedeflerinin ise bu sayıyı daha da arttırmak olduğunu belirtti.

info@karadenizekonomi.com / 21.02.2022

Expert Şömine, ateşin sıcak yüzünü evlere taşıyor

27 yıllık tecrübe ve profesyonel ekip ile kurulduğu günden bu yana hizmet veren Expert Şömine ve Baca Sistemleri, hazır ve özel şömine tasarımlarıyla ateşin keyfini ve sıcak yüzünü evlere taşıyor.

Expert Şömine ve Baca Sistemleri, yüzlerce modelden fazla şömine haznesi ve soba çeşidinin yanısıra, dış giydirme aşamasında müşterilerin zevk ve bütçesine bağlı olarak hazır veya özel tasarım şömine dizaynı yapıyor.

Ayrıca şöminelerinde ince detaylara ve en ufak ayrıntıya çok dikkat eden Expert Şömine, müşteri memnuniyeti ilkesini birinci planda tutarak satış sonrası montaj, servis hizmetimizle kalite olgusunu profesyonelce sunuyor.

Bilgi ve teknolojinin takipçisi

İleri düzeyde bilgi ve teknolojinin takipçisi olduklarını söyleyen Aşir Aşkın Aydemir, Ar-Ge ve üretmeyi sevdiklerini belirterek Expert Şömine olarak hem çeşitlerini hem de yıllık sipariş sayısını arttırmayı hedeflediklerini açıkladı. Araştırmayı ve işini sevdiğini ifade eden Aşir Aşkın Aydemir, “Ben araştırmayı seven bir insanım. Bir şeylere bağımlı kalmayı sevmiyorum ama bu işe 27 yıldır bağlıyım ve hala devam ediyorum. 27 yıldır sektörün içindeyim. Daha önceki işim hizmet sektörüydü beni yordu ve sıktı. Arkadaşım teklif getirdi, cazip geldi ve sevdim bu işe başladım” dedi.

Ar-Ge ve üretmeyi seviyor

Amacımız tüm Karadeniz’e şömine kültürünü sevdirmek olduğuna değinen Aşir Aşkın Aydemir, “Karadeniz’de şömine kültürü %3, %4 kısa sürede bunu %30’lara çıkartmak istiyoruz. Bu işin çok fazla eğitimini aldım. Ar-ge ve üretmeyi sevdiğim için seminerlere toplantılara çok katıldım. Her seferinde bir şeyler öğrendim bir şeyler öğrettim. Kazanıyoruz, istihdam ediyoruz. Hedeflerimiz var. Yıllık satışımız 120 civarında. Ortalama aylık 8-10 şömine. Bu sayıyı 2-3 katına çıkarmak istiyoruz” diyerek açıkladı.

Şömine olarak çok fazla seçeneklerin olduğunu açıklayan Aydemir, “Elektrikli, 3 boyutlu elektrikli, buharlı, ethanollü, doğalgazlı, odunlu, LPG’li. Trend şöminelerimiz orta ve ekonomik şömineler. Tasarım şöminelerimiz ilgi çekiyor. Daha konforlu. İnsanları mutlu eden modeller daha rövanşta. Ama ekonomik şömineler de çok satılıyor” dedi.

 

“Karadeniz’de şömine kültürünü geliştirmek istiyoruz”

Karadeniz’de şömine işini profesyonel olarak oturtmak istediklerini ifade eden Aydemir, “Daha çok insanla ekmeğimizi bölüşmek istihdam sağlamak istiyoruz. Her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz, bilgimizin ütüne bilgi katarak devam ediyoruz.” diyerek hedeflerini açıkladı.

Şömine meraklılarına tavsiyede de bulunan Aydemir, yılda bir kez şöminelerin bakımının yapılması gerektiğinin altını çizerek baca temizliği, sızdırmazlık kapak filtresi bakımlarının önemli olduğunu söyledi. Ayrıca şömineleri kuracakları yerde keşif yaptıklarını da söyleyen Aydemir, “Mobilyalar çok önemli. Evde keşif yapıyoruz. Manzaranız, bacanızın yeri önemli. Çizim yapıyoruz sonra modellere geçiyoruz” dedi.

 

SONER ÖZDEMİR

KARADENİZ EKONOM

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar