FİSKOBİRLİK’TEN BAKAN MUŞ’A ZİYARET

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sıtkı Şarman ve Genel Müdür Turgay Çakmak, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 19.11.2021

FİSKOBİRLİK’TEN BAKAN MUŞ’A ZİYARET

Ziyarette FİSKOBİRLİK’in çalışmaları ve gelecek planları hakkında Bakan Mehmet Muş’a bilgiler verilerek, Tarım Satış Kooperatiflerinin sorunları ve beklentileri aktarıldı.

Görüşmenin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar; “Sayın Bakanımıza hayırlı olsun dileklerimizi ileterek yeni görevinde başarılar diledik. Kendilerine FİSKOBİRLİK olarak çalışmalarımızdan ve planlarımızdan bahsettik. Tarım Satış Kooperatiflerinin sıkıntıları ve beklentilerini ilettik. Sayın Bakanımız Mehmet Muş’a misafirperverlikleri, iyi dilekleri ve çözüm odaklı yaklaşımları dolayısıyla teşekkür eder, yeni görevinde ve çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim.” açıklamasında bulundu.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar