AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz'dan su projesi müjdesi
AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Eynesil, Ören ve köylerini kapsayan önemli bir su projesinin hayata geçirildiğini duyurdu.
info@karadenizekonomi.com / 22.10.2024

Sis Dağı Deli Çoban mevkiindeki Sel Kapanı projesinin sözleşmesi, DSİ Bölge Müdürlüğü ile yüklenici firma temsilcisi arasında imzalandı.
Beton gövde tipinde inşa edilecek Eynesil Sis Dağı Sel Kapanı, temelden 28 metre yüksekliğe ve 168 metre kare uzunluğuna sahip olacak. Projenin bölge halkına önemli faydalar sağlaması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya, milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas’a ve projeye katkı sağlayan tüm kişilere teşekkür eden Yılmaz, su projesinin bölge için hayırlı olmasını diledi.
Çok Okunanlar

Akkuş Fasulyesi İçin 28 Milyon TL'lik Sulama Projesi Geliyor

OGİD Başkanı Altuğ Sönmez Görevini Devrediyor

Kadın Kooperatifleri Giresun'da Buluşuyor: Girişimcilik Ekosistemi Güçleniyor

Ordu-Giresun Havalimanı için özel talep

Havza OSB’ye 500 milyon dolarlık üretim tesisi

Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneği: 'Fiskobirlik Arazisinin İmara Açılmasına Şiddetle Karşıyız'

Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanına 'Onur' Belgesi