Giresun 5. OSB "Yatırımcı Talep Formları" yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun mitinginde müjdesini verdiği ve Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde kurulacak olan 5. Organize Sanayi Bölgesi “Yatırımcı Talep Formu” Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı internet sitesinde yayınlandı.

info@karadenizekonomi.com / 20.02.2024

Giresun 5. OSB

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır öncülüğünde Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde kurulacak olan 5. Organize Sanayi Bölgesi kapsamında “Yatırımcı Talep Formu” Belediye Başkanlığı internet sitesinde yayımlandı ve Şebinkarahisar’da bulunan oda temsilciliklerine gönderildi.

Şebinkarahisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Ön talep formlarının ilgili firmalar tarafından ıslak imzalı ve kaşeli olarak doldurulması gerekmekte olup belediye yazı işleri müdürlüğüne ve ilgili oda temsilciliklerine cuma günü mesai bitimine kadar ulaştırılması önem arz etmektedir. Yapılacak olan organize sanayi bölgesinin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar