Giresun’a ünlü markadan dev yatırım

Türkiye'nin önemli otel markalarından Titanic Otel, Giresun'da 5 yıldızlı otel yapımına başlıyor.

info@karadenizekonomi.com / 29.12.2023

Giresun’a ünlü markadan dev yatırım

Bir süre önce eski Kerasus tesislerinin bulunduğu alanı satın alan Giresunlu Aygün kardeşlerin sahibi olduğu Titanic Otel, 155 oda ve 342 yatak kapasitesiyle Ordu ve Giresun'un en büyük turizm işletmesi olacak.

Giresun Valiliği, denize sıfır konumda yapılacak otel için ÇED gerekli değildir kararı vererek, “Giresun ili Bulancak ilçesi Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 Nolu Parsel mevkiindeki Kerasus Turizm sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılması planlanan Titanic Port Hotel Turizm Konaklama Tesisi (155 oda ve 352 yatak kapasiteli) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir.

ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince Titanic Port Hotel Turizm Konaklama Tesisi (155 oda ve 352 yatak kapasiteli)  projesine Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verilmiştir” bilgilerini paylaştı.

YURT DIŞINDA DA OTELİ BULUNUYOR

Giresunlu Aygün kardeşlere ait Titanic Oteller Grubu, İstanbul’da 5, Antalya’da 4, Bodrum’da 1 ve Almanya’nın başkenti Berlin’de de 4 adet olmak üzere toplamda 13 otele sahip.

Titanic Otel Giresun'da hizmete girdiğinde bölge turizme önemli katkılar sunacak ve denize sıfır konumu itibariyle bölgenin en önemli turizm merkezi olacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar