Giresun’daki iki organize sanayi bölgesine il dışından yoğun talep

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Kuruluş işlemleri tamamlanan sanayi bölgelerine il dışından yoğun talep alıyoruz” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 3.02.2024

Giresun’daki iki organize sanayi bölgesine il dışından yoğun talep

Çakırmelikoğlu, 2024 yılının ilk meclis toplantısında, sektörün sorunları, işletmelerin talepleri ve organize sanayi bölgeleriyle ilgili son gelişmelere dikkat çekti.

2024 yılı için belirlenen 700 lira asgari ücret desteğinin artırılmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını aktaran Çakırmelikoğlu, kalkınmada öncelikli iller için bu rakamın makul bir seviyeye çıkartılmasına yönelik lobi çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Çakırmelikoğlu, Giresun’da kuruluşu gerçekleştirilen 3 ve 4’üncü organize sanayi bölgeleri konusunda Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın ile görüşmelerde bulunduklarını da dile getirerek, kuruluş işlemleri tamamlanan sanayi bölgelerine il dışından yoğun talep aldıklarını ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar