Giresun için dev iş birliği... İmzalar atıldı
Giresun’un sportif ve sosyal hayatına değer katmak adına Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından önemli bir adım daha atıldı.
info@karadenizekonomi.com / 30.01.2024

Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk ile işbirliği protokolü imzalayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun'da devam eden ve planlanan "Semt Sahaları Projesi" başta olmak üzere birçok sportif yatırıma yeni bir soluk getireceklerini açıkladı.
Spor Toto işbirliği protokolünü imzalayan Başkan Şenlikoğlu; “Bu güçlü işbirliğiyle, sporu ve sosyal etkileşimi destekleyen donatıları şehrimizde hayata geçirmeye devam edeceğiz. Giresun’umuza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Çok Okunanlar

ORDUSİAD İş Geliştirme Toplantısı’nda Ekonomi ve Kalkınma Vurgusu

Giresun Teknopark, Proje Ortağı Olduğu Erasmus+ KA154 Projesinin Açılış Toplantısına Katılım Sağladı

Gümüşhane Yatırımda Vites Yükseltiyor

Rize TB: “Bölgesel Kalkınma İçin El Birliğiyle”

Başkan Karlıbel “Ve bugün mutlu sona ulaştık”

Ahlatcı'nın fabrikası savunma sanayi fuarında boy gösterdi

17. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarında (IDEF 2025) Giresun Teknopark’tan Bölgesel Kalkınmayı Destekleyecek Stratejik Temaslar
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-07-23 09:20
Şehir | Levant |
---|---|
TMO | 130 TL |
GİRESUN | 166,50 TL |
ORDU | 167,50 TL |
DÜZCE | 166,00 TL |