Giresun'da Gazeteciler Günü'nde gazetecilere müjde!

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Sokakbaşı mevkiinde yapılan yeni projemizde Giresun Gazeteciler Derneği’ne yer tahsisini yapacağız. Gazeteciler Günü’nde sizlere verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şimdiden tüm basın mensuplarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 11.01.2024

Giresun'da Gazeteciler Günü'nde gazetecilere müjde!

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programda gazetecilerle bir araya geldi.

Giresun Belediyesi Kale Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa ev sahipliği yapan Başkan Şenlikoğlu, gazetecileri tek tek tebrik ederek, basın mensuplarının toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasında önemli bir görev ifa ettiğini söyledi.

Güçlü bir toplum olma yolundaki en önemli basamaklardan birisinin de gazetecilik mesleğinin güçlü olmasına bağlı olduğunu vurgulayan Başkan Şenlikoğlu: “Gazetecilik dünyanın en zor meslekleri arasındadır. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü bir kez daha kutluyorum. Gazetecilik mesleği aynı zamanda kamusal bir görevdir. Gazeteci arkadaşlarımızın tabi ki sorunları büyük ama sorumlulukları sorunlarından çok daha büyüktür. Gazeteci arkadaşlarımızın ne zor şartlarda çalıştıklarını biliyoruz. Biz yerel yöneticiler olarak yerel basının güçlü ve ayakta durabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimizde Giresun Gazeteciler Derneği’ne yer tahsisi konusunda talep olmuştu. Bizlerde bu talebi yerine getireceğimizin sözünü vermiştik. Şimdi bu sözümüzü de tutuyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde sizlere verdiğimiz sözü tuttuğumuzun müjdesini vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Sokakbaşı mevkiinde sona yaklaşan projemizde Gazeteciler Derneği’ne yer tahsisimizi de yapacağız. Projemizin tamamlanmasına az kaldı. Kısa bir süre içerisinde Giresun gazeteciler derneği yeni yerine kavuşacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar