GİRGENDER Başkanı Zeliha Ödemiş, Giresun'da Yepyeni Bir Sosyal Mekan Açtı!

Uzman Eczacı ve Giresun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Zeliha Ödemiş, sağlık sektöründe edindiği deneyimlerin ardından hizmet sektörüne adım attı.

info@karadenizekonomi.com / 18.03.2024

GİRGENDER Başkanı Zeliha Ödemiş, Giresun'da Yepyeni Bir Sosyal Mekan Açtı!

 

Giresun'un sağlık ve güzellik sektöründe edindiği başarılı kariyeriyle tanınan Zeliha Ödemiş, şehre bir kafe yatırımı yapma kararı aldı. Ödemiş, kafe sektörüne adım atma kararının altında yatan nedeni müşteri memnuniyetine ve güvenine verdiği önem olarak açıkladı. Müşterileriyle daha yakın ve samimi bir ilişki kurma arzusuyla hareket ettiğini belirten Ödemiş, "Danışanlarla yakından sohbet edebileceğim bir ortam yaratmak istedik" dedi.

Kafe işletmesindeki ortaklık yapısını da açıklayan Ödemiş, sermayenin %50'sinin kendisine ait olduğunu ve %30 ve %20 oranlarında iki ortağı bulunduğunu belirtiyor. Toplamda 8 ila 10 milyon TL arasında bir yatırım gerçekleştiren Ödemiş'in kafe işletmesinde 15 çalışanı bulunuyor ve Ramazan boyunca da hizmet vermeye devam edeceklerini belirtiyor Ayrıca, Ödemiş'in kafe müşterilerini tatlandıracak özel Belçika çukalarından tatlılar da menüde yer alacak. Bu özel lezzetlerin, mekanın misafirlerine daha da özel bir deneyim sunacağı belirtiliyor.

Kadın girişimci olarak farklı bir sektöre adım atan Zeliha Ödemiş cesaretin ve girişimciliğin başarının anahtarı olduğunu belirterek, kurdukları kafenin kurumsal bir yapıya sahip olduğunu ve hizmet kalitesini kontrol etmek için gerekli sistemlerin bulunduğunu vurguluyor. Son olarak, kadınların iş dünyasındaki rolüne değinen Ödemiş, kadınların ekonomik alanlarda, üretim ve yönetim kadrolarında daha fazla yer almasının kaliteyi artıracağını vurguluyor. "Kadınların ayrıntıcı ve disipline ruhu işlemlerin kalitesini artırıyor" diyen Ödemiş, bu felsefeyi kafe işletmelerinde de kadın personellere pozitif ayrımcılık yaparak uyguladıklarını belirtiyor.

 

Asel GÜRSOY

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar