Halil İbrahim Önal, “Adayım” dedi

Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Yamak’ın olağanüstü  kongre kararı almasından sonra ESKİ Basın Sözcüsü ve İş insanı Halil İbrahim Önal aday olduğunu açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 21.08.2023

Halil İbrahim Önal, “Adayım” dedi

 

Hedefinin yeniden Süper Lig olduğunu söyleyen Halil İbrahim Önal, “’Giresunspor bizim için vazgeçilmez değerdir. Bir süredir maddi ve manevi zor zamanlardan geçen

Giresunspor’un yeri Süper Lig’dir. Çok mücadele edeceğiz, çok zorlanacağız ama Giresunspor’u hak ettiği değere kavuşturacağız. Yeşil Beyazlı takımımız için elimden geleni yapacağım. Giresunspor’un yapılacak olan olağanüstü kongresinde kulüp başkanlığı için adaylığımı açıklamak istiyorum. Bu kararımı almama ve açıklama vesile olan, benden desteklerini esirgemeyen aileme ve arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Önal, “Biz bu yola çıkarken Giresunspor sevdamızı, yüreğimizi ortaya koyarak çıkıyoruz. Ortak sevdamız Giresunspor’u hak ettiği değere kavuşturmak ve yerimizi korumak için çıkıyoruz. Şehrimizin en önemli iki değerinden biri olan Giresunspor için kısa, orta, uzun vadeli planlarımız var. Biz geçici olarak gelmeyeceğiz. Biz hakikaten Giresunspor’u süper lige çıkarmak ve yerimizi korumak için geleceğiz. Eğer ki yapamazsak o zaman alnımızın akıyla görevimizi teslim edeceğiz. Büyük bir borcun altına girdiğimizin farkındayım ama biliyorum ki bu yükün altından kalkacağız” ifadelerine yer verdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar