Giresun istihdamına katkı sunacak 3.OSB yolda

Giresun’un ilçe belediye Espiye, Tirebolu, Yağlıdere, Güce ve Doğankent Belediye’leri meclislerinde ortak karar alarak Giresun Valisi Enver Ünlü’yü ziyaret ederek Giresun’un doğu bölgesine 3’üncü OSB kurulması için evrakları teslim ederek müracaatta bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 17.11.2020

Giresun istihdamına katkı sunacak 3.OSB yolda

Giresun’un ilçe belediye Espiye, Tirebolu, Yağlıdere, Güce ve Doğankent Belediye’leri meclislerinde ortak karar alarak Giresun Valisi Enver Ünlü’yü ziyaret ederek Giresun’un doğu bölgesine 3’üncü OSB kurulması için evrakları teslim ederek müracaatta bulundu. Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, kurulacak 3.OSB’nin bölge ekonomisine ve istihdamına katkı sunacağını ifade ederek, bölgede göçün önüne geçileceğini, OSB’nin faaliyete geçmesiyle de talebe göre alanın genişletilmeye müsait olduğunu dile getirdi.

‘’Giresun istihdamına katkı sunacak 3.OSB’’

Kurulacak 3. OSB’nin Giresun’un doğu bölgesinde bulunan tüm ilçelerinin ekonomi ve istihdamına katkı sağlayacağını belirten Giresun Valisi Enver Ünlü, ‘’630 dönüm arazi üzerine kurulacak olan 3.OSB, Karadeniz ölçeğinde çok kıymetli bir arazi. Giresun istihdamına katkı sunacak olan bu proje için tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Belediye başkanları sadece kadro ile belediyelere işçi alacak değiller, hepsinin çalıştıracakları işçi sayısı belli. İstihdamı bu şekilde oluşturarak katkı sunacaklar. OSB kurulduğunda inşallah büyük yatırımcılar, amiral gemileri buluruz. Bundan sonra bakanlar, milletvekilleri nezdinde bu işin takipçisi olacağız. Giresun’a hayırlı, uğurlu olsun. Bir an önce bacaların tüttüğünü görürüz’’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar