Giresun Ticaret Borsası’ndan İlk 20’deki Firmalara İhracat Ödülü

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, 2021 yılında en fazla ihracat yapan ilk 20 sıralamasında yer alan firmalara ihracat ödüllerini verdi.

info@karadenizekonomi.com / 14.01.2022

Giresun Ticaret Borsası’ndan İlk 20’deki Firmalara İhracat Ödülü

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, 2021 yılında en fazla ihracat yapan ilk 20 firma sıralamasında yer alan firmaları tek tek ziyaret ederek ödüllerini takdim etti.

Giresun Ticaret Borsası üyeleri olarak sıralamada 3. olan Yavuzkan Hazel Gıda Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yavuz’u ve İhracat Müdürü Cihangir Yavuz’u, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerinde, 4. olan Yavuz Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kurucusu Kamil Yavuz’u, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerinde, 10. olan Noor Fındık San. ve Tic. A.Ş.  Genel Müdürü Safa Demirtaş’ı, Giresun 1. Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerinde ve 17. olan Ahmet Ak Gıda ve Tüketim Mad. San. ve Paz. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ak’ı, Tirebolu’da yeni açılan tesislerinde; Meclis başkanı Ertaç Öztürk, Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Kahraman, Meclis Üyesi Halis Özkaya ile Genel Sekreter Eren Nizam’ın katılımları ile firmalarına ihracat ödülleri verildi.

Ayrıca ziyaret esnasında “Giresun Ticaret Borsası Made In Giresun Kalite” Garanti Markası Kullanım Belgesi’ni de firma yetkililerine takdim edildi. Hamza Bölük, “Yurt içi ve yurt dışı ürünlerde kullanılan bu garanti markasının Türk Fındık Sektörüne ve özelinde ise Giresun İlimize çok önemli katkılar sağlayacağının inancı ile bu değere kıymet veren değerli sektör temsilcilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. İnanıyoruz ki Türk Fındık sektörü bu ve bunun gibi marka değerler ile Dünya piyasalarında çok önemli yerlere ulaşacaktır.” diyerek açıklamada bulundu.

Hamza Bölük yaptığı açıklamada, “Ülkemizin, Bölgemizin ve İlimizin en önemli geçim kaynağı olan Fındığımıza değer katmanın haklı gururunu bizlere yaşatan kıymetli Üyelerimizin kurucuları başta olmak üzere bu değerin bir araya gelmesinde emeği bulunan tüm çalışanlarını bir kez daha tebrik ediyor, bol ve bereketli kazançlarının devamını diliyoruz.” dedi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar