GİSİAD'da Başkan Aykut Gezmiş güven tazeledi

GİSİAD (Giresun Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) Genel Kurulu 50’yi aşkın katılımcı ile GİSİAD Lokalinde gerçekleştirildi.

info@karadenizekonomi.com / 15.02.2022

GİSİAD'da Başkan Aykut Gezmiş güven tazeledi

GİSİAD ( Giresun Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) Genel Kurulu 50’yi aşkın katılımcı ile GİSİAD Lokalinde gerçekleştirildi. Başkan Aykut Gezmiş yaptığı konuşmada şöyle konuştu; "Dernek olarak şehrimize pozitif bir bakış açısı, yeni bir vizyon katalım. Gençleri ve iyi fikirleri destekleyelim. Genç girişimcilerin elinden tutalım. Şehir ticari hayatına katkı verelim. Kısır çekişmeler ve tartışmalı konulara hiç girmeyelim. Objektif olalım. Şehir ekonomisini ilgilendiren konularda görüş bildirelim.

Atatürk'e bağlı olalım. Duruşumuz siyasi olmasın. Şehrimizin derdiyle dertlenelim. Her türlü kişisel ranta karşı bir duruş sergileyelim. Her türlü toplumsal faydayı takdir edelim. Sorun odaklı değil çözüm odaklı olalım." İki yıldır başkanlık görevini yürüten İnş. Müh. Aykut Gezmiş'in başkanlığında vizyoner ve dinamik isimlerle oluşturulan yeni GİSİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Aykut Gezmiş: Başkan, Yeşim Hattat: Başkan Yardımcısı, Nurettin Kesik: Genel Sekreter, Haşmet Özkan: Genel Sayman, Sertaç Güneş: Lokal Amiri, Alper Kurt: Siyaset ve Bürokrasi ile İlişkiler Sorumlusu, Hikmet Apaydın: Ekonomi Sorumlusu, Volkan Cürgül: Projeler Sorumlusu, Elif İnce: STK'lar Sorumlusu, Kassım Kılıç: Girişimcilere Destek ve AR-GE Sorumlusu, Eda Gürel: Sosyal Politikalar Sorumlusu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar