Gündoğdu: “Kırılan kalpler var, onları tekrar kazanmalıyız”

AK Parti ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Saha çok boş bırakılmış. Bunun farkındayız. Biraz da bunda pandeminin etkisi olduğu görüyoruz. İnsanlara dokunmalıyız. Kırılan kalpler var, onları tekrar kazanmalıyız” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 27.04.2022

Gündoğdu: “Kırılan kalpler var, onları tekrar kazanmalıyız”

Milletvekili Gündoğdu eşi Gönül Gündoğdu’nun da katıldığı sahur programında Özsüt’te basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Milletvekili adayının halkta karşılığı olması gerektiğini hatırlatan Milletvekili Gündoğdu, “Saha çok boş bırakılmış. Bunun farkındayız. Biraz da bunda pandeminin etkisi olduğu görüyoruz. İnsanlara dokunmalıyız. Kırılan kalpler var onları tekrar kazanmalıyız. Bunun için çalışıyoruz. Sahada şunu hissettik önümüzdeki dönemde seçimlerde milletvekili adayı olacak isimlerin halkta karşılığı olmalı. Halka karşılığı olmayan, sahada bulunmayan adaylarla işler çok zor “dedi.

Ordu’ya hizmet için varım

Tek derdinin Ordu’ya hizmet olduğunu açıklayan Gündoğdu, “Benim tek düşüncem Ordu’ya hizmet etmek. Ordu’ya hizmet için ne gerekiyorsa elimden geldiğince gayret gösteriyorum. Eksiklerimiz olabilir. Ölene kadar milletvekili olacak değilim. Belki bir dahaki dönem benim yerimde bir başka arkadaş olabilir. Bizim derdimiz Ordu’ya nasıl bir çivi çakabilmektir” açıklamasında bulundu.

Bize taleple gelsinler

Herkese elinden geldiğince destek olduğunu söyleyen Gündoğdu, “Ordu’daki bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri bize taleple gelsinler, onların taleplerini takip edelim çözüme kavuşturalım. Ordu’da CHP’nin tek Belediyesi Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin bizden ilçesi adına talepleri oldu, destek olduk. İl Müdürleri projesini yapacak talep etmek, takip etmek bizim işimiz olacak. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan bir proje bir talep gelmedi. Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ilçesiyle ilgili, bölgesiyle ilgili sürekli bir taleple gelir ve biz de yardımcı oluyoruz” şekline konuştu.

Şehir Hastanesi sağlık alanında problemleri çözecek

Şehir Hastanesi ile birlikte sağlık alanındaki eksikliği gidereceğini belirten Milletvekili Gündoğdu, “Ordu’da şuanda ciddi sıkıntılar çekiyoruz. Hem fiziki şartlar olarak hem de idare olarak. Şehir Hastanesi, 2023 yılında tamamlandığında sağlık alanında problemlerimiz çözülecektir. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar