İşadamları, ekonomi kadar Trabzonspor’u da konuştular

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Karadeniz Ereğli TSO, Devrek TSO ve Alaplı TSO Başkanları “Karadeniz Bölgesi Teknik Gezi” programı çerçevesinde Trabzon Ticaret Borsası’na da (TTB) ziyarette bulundular.

info@karadenizekonomi.com / 17.02.2022

İşadamları, ekonomi kadar Trabzonspor’u da konuştular

Ziyarette ekonomindeki güncel gelişmeler ve sorunlar ile çözüm yolları kadar, Süper Lig de açık ara önde giden Trabzonspor’un başarısı da konuşuldu.

Aslen Trabzonlu olan Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ile Karadeniz Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, yaklaşık 2 yıl önce ülke gündemine giren pandemi süreci ile birlikte son aylarda ekonomide yaşanan olumsuz gelişmelerin iş dünyasının da moralini etkilediğini belirterek, taraftarı oldukları Trabzonspor’un süper ligdeki başarısının adeta kendileri için bir teselli yarattığını söylediler.

Zonguldak’ta hatırı sayılır oranda Trabzonlu bulunduğunu ve şampiyon olunması halinde kent de büyük bir coşku yaşanacağına vurgu yapan başkanlar, Trabzonspor’un ligdeki başarısına benzer bir tablonun Türkiye ekonomisinde de olması temennisinde bulundular.

Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan da, Trabzonlu için Trabzonspor’un bir markadan da öte adeta kimlik olduğuna dikkat çekerek, “Trabzonspor şehirde sadece futbolun değil, ekonominin de hem maddi, hem de manevi olarak önemli bir itici gücüdür. Bunun göstergesi de Trabzonspor galip geldiği, başarılı olduğu süreçte ticaretin de artmasıdır” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar