Altaş Şirketler Grubu’ndan önemli açıklama: "Ordu dışında projemiz yok"

Altaş Şirketler Grubu, Hatay’da depremde zarar gören bir binanın grup şirketi ile aynı adı taşıması nedeniyle kamuoyunda yanlış bir intiba yaratıldığı ifade edilerek, Ordu dışında hiçbir çalışma ve projenin olmadığı, paylaşımlarda ifade edilen kişilerle sadece isim benzerliği olduğu dile getirildi.

info@karadenizekonomi.com / 8.02.2023

Altaş Şirketler Grubu’ndan önemli açıklama:

Altaş Şirketler Grubu’ndan kamuoyuna yapılan duyuruda, “Sosyal medyada yapılan ve bütünüyle gerçek dışı olan paylaşımlar “Altaş Şirketler grubu” olarak bizi derinden üzmüştür” denildi.

Şirketten yapılan açıklamada: “10 ili etkileyen üzücü Kahramanmaraş depremlerinin ardından ülkece bölgeye odaklandığımız bugünlerde bazı sosyal medya sayfalarında, 2019 yılında Hatay’da tamamlanan ve açılışı yapılan “Gül Bahçe City” konut projesinin depremde tamamen yıkıldığı belirtilmiş ve firma Sahipleri Servet Altaş ve Uğur Altaş’tan hesap sorarlar mı denilerek paylaşımlar yapılmıştır. İsim benzerliği nedeniyle paylaşımlarda Altaş Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi ve Müsiad Ordu İl Temsilcili Servet Altaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bir görseli ve Altaş Şirketler Grubu yönetim Kurulu Üyesi Uğur Altaş’ın adı kullanılmıştır” denildi.

DİREKT OLARAK GRUBUMUZU HEDEF ALMAKTADIR

Açıklamada ayrıca, şu ifadelere yer verildi: “Kamuoyunu yanlış yönlendiren, araştırılıp, soruşturulmadan paylaşımda kullanılan görseller direkt olarak grubumuzu hedef almaktadır. İsim benzerliği nedeniyle sosyal medyada bulunan “ilk fotoğrafın” bulunup olayla ilişkilendirilerek bu paylaşımlarda kullanılması nedeniyle gerekli adli işlemler tarafımızca başlatılmıştır. Altaş Şirketler Grubumuza ait Ordu ili dışında hiçbir çalışma ve projemizin olmadığını, paylaşımlarda ifade edilen kişilerle sadece isim benzerliği olduğunu saygıdeğer kamuoyuna bildiririz. Kamuoyunun Türkiye’nin 10 ilindeki derin acıya odaklandığı bugünlerde böyle bir konu ile gündeme gelmek bizi ziyadesiyle üzmüştür.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar