Başkan Güler, “Biz hiçbir zaman davamızı terk etmedik”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı miting öncesi alanda bulunan onbinlerce kişiye bir konuşma yaptı.

info@karadenizekonomi.com / 16.02.2024

Başkan Güler, “Biz hiçbir zaman davamızı terk etmedik”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 1994 yılından bu yana 30 yıldır yol arkadaşı olduklarının altını çizen Başkan Güler, “50 yıldır bu Sayın Cumhurbaşkanımız, dünya liderimizle memlekete hizmet ediyoruz. Durmadan yorulmadan, gece gündüz durmadan, kimseyi ayırmadan durmak yok yola devam diyoruz. Kardeşlik hukukuyla bağlı olduğumuz, 30 yıldır birlikte çalıştığımız kıymetli liderimiz sizlerle olacak.” dedi.

Başkan Güler, “Biz hiçbir zaman davamızı terk etmedik”

Başkan Güler, “30 yıldır Cumhurbaşkanımızla omuz omuza çalışıyoruz. Bizim için dava pazara kadar değil mezara kadar. Hiçbir zaman davamızı terk etmedik. Hiçbir zaman da terk etmeyeceğiz. Seçimler demokrasinin şölenidir. Biz bunu gayet efendice, centilmence ve sevgi dilini hakim kılarak yapacağız. Burada nefret diline yer yok. Burada kavgaya yer yok. Güzel Ordu’ya güzel şeyler yakışır” diye konuştu.

“5 YIL DAHA BURADAYIZ”

Yeni dönemde Allah nasip ederse 5 yıl daha görev yapma imkanı bulacaklarını kaydeden Güler, gerek Enerji Bakanlığı gerekse Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Ordu’ya büyük ve önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Güler, “Ordu’da güzel çalışmalar yaptık. Doğalgazı getirdik. Karadeniz-Akdeniz yolunu yaptık. Enerji hatlarını yaptık. Bu güzel hizmetlerle birlikte şimdi bir 5 yıl daha ikinci yüzyılın hizmetlerini Allah nasip ederse sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Özellikle yol sorununu iki yıl içerisinde bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

“RANTA KARŞIYIZ, ÜRETİMİ DESTEKLİYORUZ”

Amaçlarının hizmet üretmek olduğunu kaydeden Başkan Güler, ”Bizim modern çalışmamız projelerle desteklenen çalışmalar. Onun için yeri gelir yasa dışı binaları yıkar, halka açarız Belde’de yaptığımız gibi. Yeri gelir Durugöl’deki yerleri açarız. Yeri gelir Çamlık’ta inşaata izin vermeyiz, yeşil Çamlık’ı halkımızın hizmetine daha geniş imkanlarla sunarız. Biz bu çalışmaları yaparken ranta karşıyız, üretim destekleyen bir çalışmayı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar