Başkan Güler’in enerjisi yüksek

Gölköy’de binlere hitap eden Hilmi Güler’in Güzelyurt mahalle ziyareti mitinge dönüştü

info@karadenizekonomi.com / 26.02.2024

Başkan Güler’in enerjisi yüksek

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy’de ikinci büyük mitingini gerçekleştirdi.  Dün Gölköy ilçe Merkezi’nde binlerce kişiye hitap eden Başkan Güler, bugün ise Büyükşehir olmadan önce belde olan nüfus bakımından yüksek Güzelyurt Mahallesi’nde coşkulu bir mitinge imza attı.

Sabah Damarlı Mahallesinde başlayan ziyaretler Güzelyurt’ta mitinge dönüştü. Coşkulu bir kalabalık Hilmi Güler’i adeta bağrına bastı.

Kalabalığa hitap eden Başkan Güler, “Daha güzel bir Gölköy’ü daha güzel bir Güzelyurt’u sizler için hazırlıyoruz. Türkiye Yüzyılında Ordu ile birlikte Gölköy, Güzelyurt’ta yerini alacak. Bunun için azim ve kararlıyız. Cephe yenilemeleri ile başlayacağız. Alt ve üst yapısı ile geri kalan çalışmaları da bitireceğiz. Parklar ve meydanlarla burası daha güzel bir yer olacak” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar