Başkan güler, Ordu ekonomisinin kalbinde

Başkan güler, ordu OSB’de iş dünyasının paydaşları ile buluştu

info@karadenizekonomi.com / 6.03.2024

Başkan güler, Ordu ekonomisinin kalbinde

Ordu ekonomisinin kalbinin attığı Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e iş dünyasının tüm kesimlerinden destek geldi. İşçi ve emekçilerle bir araya gelen Başkan Güler, iş insanlarıyla da Ordu’da istihdamı artırmaya yönelik yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimleri'ne doğru adımlarını sıklaştıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Başkan Güler, OSB ziyaretine OSB Müteşebbis heyeti ile toplantı yaparak başladı. Toplantının ardından sahaya inen Başkan Güler, bölgedeki istihdam ve ekonomiye katkı sağlayan fabrika ve tesisleri tek tek ziyaret ederek işletme sahipleri ve işçilerle bir araya geldi.

BAŞKAN GÜLER, İŞÇİLERİN SOFRASINA MİSAFİR OLDU

İşletme sahiplerinden sektörlerindeki mevcut durum hakkında bilgi alan ve istihdamı artırmaya yönelik istişarelerde bulunan Başkan Güler, gittiği her fabrikada ise işçilerle buluştu. Emekçileri tek tek ziyaret eden, projelerini anlatan, onlarla birlikte aynı sofrada yemek yiyen ve işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Güler, kendisinden talepte bulunan işçileri de dinleyerek notlar aldı.

“ÇOK DAHA GÜZEL BİR ORDU OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Başkan Güler ayrıca işçilere yönelik yaptığı her konuşmada üretime ve Ordu ekonomisine verdikleri katkılar dolayısıyla kendilerine teşekkür etti. Hedeflerinin çok daha güzel bir Ordu oluşturmak olduğunu aktaran Başkan Güler, “Yeni dönemde sizlerle birlikte çok daha güzel bir çalışma ortamı oluşturarak hayatınızı kolaylaştırmak istiyoruz. AVM’lerden tutun çocuklarımız için kreşlere kadar güzel bir Ordu oluşturalım istiyoruz. Sizler bizim başımızın tacısınız. Emekleriniz ile ailelerinize katkıda bulunuyorsunuz. Emekleri markaya dönüşen tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ordu OSB’nin yönetiminde bulunuyoruz. Burayı çok daha güzel bir hale getirmek istiyoruz. Daha güzel çalışmalarla daha güzel yarınlara hep birlikte gideceğiz” dedi.

Öte yandan işçilerin Başkan Güler’i büyük bir heyecan ve ilgiyle karşıladığı ziyaretlerde güzel görüntüler ortaya çıktı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar