Bilal İnanlı, şimdi umutları yeşertme zamanı

Memur-Sen’e bağlı Sağlık Sen Ordu Şube başkanlığına aday olan Bilal İnanlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sendika yöneticileri olarak erişilebilir olacaklarını ifade etti.

info@karadenizekonomi.com / 4.07.2022

Bilal İnanlı, şimdi umutları yeşertme zamanı

Memur-Sen’e bağlı Sağlık Sen Ordu Şube başkanlığına aday olan Bilal İnanlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sendika yöneticileri olarak erişilebilir olacaklarını ifade etti. Bilal İnanlı açıklamalarında üyelerin başta hukuki olmak üzere, tüm haklarını savunacaklarını ifade ederek açıklamasına şöyle devam etti “Sağlık-Sen Ordu şubesi olarak üyelerimizin sendika yöneticilerine her zaman ulaşabilecekleri, üyelerimizin hukuki veya başka ihtiyaçlarına hızla cevap bulabilecekleri, bunun yanı sıra sosyal ilişkiler kurabilecekleri yeni iletişim alanları oluşturacağız. Bu bağlamda hukuk destek hattı ve mobbingle mücadele destek hattı kuracağız.”

İnanlı,  şimdi umutları yeşertme zamanı diyerek üyelerinin bütün istek ve arzularını yerine getireceklerini ifade etti ve bu kutlu çalışmada üyeleri birlikte olmaya davet etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar