Dünya Dondurma Şampiyonu Alpz Gelato&Cafe Gülyalı'da Kapılarını Açtı

Alpz Gelato&Cafe, Dünya Dondurma Şampiyonu Celal Karaaslan'ın sahipliğinde Ordu'nun Gülyalı ilçesinde hizmete girdi.

info@karadenizekonomi.com / 22.04.2024

Dünya Dondurma Şampiyonu Alpz Gelato&Cafe Gülyalı'da Kapılarını Açtı

Avusturya'nın Salzburg kentinde bulunan Alpz Gelato & Cafe, ikinci şubesini Türkiye'de, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde Marino Port'ta açtı. Celal Karaaslan, sahibi olduğu işletmenin hikayesini ve başarısını paylaşırken, Alpz Gelato & Cafe'nin Salzburg Eyaleti ve Avusturya genelinde en sevilen dondurma salonu seçildiğini vurguladı.

Celal Karaaslan, Ordu'daki yeni girişiminin hikayesini paylaşırken, köklerini ve deneyimlerini paylaşarak "Ben Ordu Kabadüzlüyüm, Avusturya'da yaşıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Bey'in daveti üzerine Ordu'ya geldik ve bu işe başladık. Bakan beyin Ordu’ya olan aşkı, hevesi beni çok heyecanlandırdı." dedi.

Hedefi İki Yıl İçinde 20 Şube Açmak

Avusturya'da uzun yıllar süren başarılı bir kariyere sahip olan Celal Karaaslan'ın Ordu'ya dönüş hikayesini anlatırken Ordu'ya yaptığı yatırımın sadece bir iş girişimi olmadığını, aynı zamanda bölgeye ve insanlara katkı sağlamayı amaçladığını belirtti. "Bu sene burada yaşayan insanların damak tadını keşfetmek, onlara göre formüller geliştirmek istiyorum’’diyen Karaaslan, önümüzdeki iki sene içinde 20 şubeye ulaşmayı hedeflediğini açıkladı.

Alpz Gelato&Cafe'nin Gülyalı'daki ilk şubesinin açılmasıyla birlikte, Celal Karaaslan'ın önündeki hedefler netleşti. İlk senede üç şube açmayı planlayan Karaaslan, sonrasında franchise sistemiyle büyümeyi hedefliyor. Ayrıca, Ordu'da bir dondurma fabrikası kurarak üretim kapasitesini artırmayı ve ürünlerini uluslararası pazarlara sunmayı amaçlıyor, Karaaslan, "Burada insanlara belki bir etkimiz olur, faydamız olur. İnsanlara iş imkânı veririz. Burada belki yanımızdaki personelleri yurt dışına götürürüz ya da yurt dışındakileri buraya getiririz. Türkiye genelinde belki uluslararası bir marka oluruz’’ şeklinde konuştu.

 

Dünya Dondurma Şampiyonu Celal Karaaslan:

"Ordu'ya Bir Şeyler Yapabilmek Beni Mutlu Ediyor"

Celal Karaaslan, Ordu'ya yaptığı yatırımın arkasında Bakan Bey'in teşviki ve desteğinin büyük rol oynadığını vurguladı. Karaaslan, 46 yıl sonra geri dönerek Ordu'ya bir şeyler yapabilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 

Yaren KAYA

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar