Gölköy’de tarihi miting

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy’de tarihi mitinge imza attı.

info@karadenizekonomi.com / 24.02.2024

Gölköy’de tarihi miting

Binlerce vatandaşın katıldığı mitingde insanlar alana sığmayınca bina teraslarından mitingi izledi. Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Başkan Güler’e Gölköy’den tam destek verildi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler gittiği Gölköy’de coşkuyla karışılandı. İlçe girişinde davul, zurna ve meşaleler ile karşılanan başkan Güler, vatandaşların yoğun ilgisi sonucu adım atmakta dahi zorlandı. Güler ilçe ziyaretinde sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadı. Başkan Güler’i adeta ağırlamak için yarışan Gölköylüler desteğini bir kez daha gösterdi.

“DAHA GÜZEL GÜNLERDE DAHA GÜZEL REKORLARI BİRLİKTE KIRACAĞIZ”

Ziyaretler sonrası düzenlenen mitingde vatandaşlar alana sığmadı. Alana giremeyen vatandaşlar mitingi bina teraslarından izledi. Vatandaşların coşkulu tezahüratlarını ile konuşma yapan Başkan Güler, “Gölköy muhteşem, coşkulu ve çok güzelsin. Biz de sizlere Allah’ın izniyle layık olmaya çalışacağız. Sizlerden bugün enerji almaya geldim. Daha güzel günlerde daha güzel rekorları birlikte kıracağız. Bizim tecrübemiz Cumhurbaşkanımızın tecrübesiyle birleşiyor. Bizim davamız pazara kadar değil, mezara kadar. Biz makam mevki peşinde değiliz” dedi. 

“104 MİLYON YATIRIM YAPTIK. LAFLA DEĞİL, ESERLE KONUŞUYORUZ”

Gölköy’de yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

“Öte yandan Gölköy’e doğalgazımız hayırlı olsun. Yakında doğalgazı yakacaksınız. Yine Gölköy’ü ışıl ışıl hale getirdik. Yine asfalt plent tesisi ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Otogar inşaatını inşallah bitiriyoruz. Konkasör tesisini yeniledik, taş ocağını faaliyete aldık. Kırsal mahallelerimizin yol sorununu da inşallah 2 yıl içerisinde bitireceğiz. Gölköy’ümüze şu ana lkadar 104 milyon yatırım yaptık. Güle güle kullanın. OSKİ ile 20 milyonluk yatırım ile 50 km içme suyu hattı, 9 km kanalizasyon, 4 adet su alma yapısı, 4 adet içme suyu deposu, 5 adet gölet yapıldı. Ayrıca 80 km yolda konfora kavuşturuldu. Biz lafla değil, eserle vakit geçiriyoruz. “

Mitingin ardından Başkan Güler esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Güler’e Ak Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, partili yöneticiler de eşlik etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar