Gürsoy Fındık'tan Avrupa Şampiyonu Gamze Soğuksu'ya Plaket ve Altın

Türkiye'nin köklü fındık sanayisinin öncülerinden Gürsoy Fındık, Avrupa Şampiyonu boksör Gamze Soğuksu'yu plaket ve altın ile onurlandırdı.

info@karadenizekonomi.com / 23.11.2023

Gürsoy Fındık'tan Avrupa Şampiyonu Gamze Soğuksu'ya Plaket ve Altın

Türkiye'nin köklü fındık sanayisi temsilcilerinden Gürsoy Fındık'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nejdet Gürsoy, Avrupa Şampiyonu boksör Gamze Soğuksu'yu ağırladı. Ziyarette duydukları gururu ifade eden Gürsoy, Soğuksu'ya teşekkür etti.Gürsoy, ziyaret sırasında Gamze Soğuksu'ya hitaben, "Albayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okuttunuz. Böyle güzel bir başarıyı kazandırdığınız için Altın Madalya ile ülkemizi, şehrimizi şereflendirdiğiniz için size teşekkür ediyoruz. Ülke olarak ayrıca Ordu ili olarak gurur duyduk." şeklinde konuştu.Ayrıca, "Senden Olimpiyat bekliyoruz." diyerek Soğuksu'ya başarılar diledi.

Gamze Soğuksu'dan Gürsoy'a Teşekkür ve Gurur Dolu Anlar

Gamze Soğuksu ise ziyarette duygusal anlar yaşayarak, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. İstiklal Marşı'nı okuttum. Yıllardır spora başladığımdan beri bu benim hedefimdi. Üç kez final maçına çıktım, ikisinde yenilmiştim. Üçüncüsünde kazanmak nasip oldu. Çok gururluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Milli Takım Antrenörü İbrahim Gündoğdu ise duyduğu mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: "Ben bugün çok mutlu ve gururluyum. 8 yıllık bir emeğimiz var, onun karşılığını aldık. İstiklal Marşı'nı okutturduk, Avrupa Şampiyonu olduk. 5-6 ay sonra Dünya Şampiyonası, akabinde Olimpiyatlar var. Ordumuza ve ülkemize yakışır sporcular yetiştirmek istiyoruz. Gamze Soğuksu bunlardan bir tanesi. İnşallah daha nice şampiyonluklar yaşarız." dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar